Het uur van inclusie – 3 juni om 16:00

Een gelijkwaardige arbeidsmarkt is waar we van dromen. Om van deze droom werkelijkheid te maken, is het van groot belang dat we met elkaar in gesprek blijven gaan. Op 3 juni van 16.00 – 17.00 wil de Realisten Academie 2.0 je met een spreker en panelgesprek inspireren en stappen zetten naar een gelijkwaardige arbeidsmarkt. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze online bijeenkomst ‘Het uur van de inclusie’.

Tijdens deze bijeenkomst zullen Realisten, beleidsmakers, werkgevers en onderwijsprofessionals met elkaar in gesprek gaan over de gezamenlijke verantwoordelijkheid rondom de beeldvorming van jongeren met een beperking en het thema inclusie. Hierbij is nadrukkelijk aandacht voor de ervaringsdeskundigheid van de Realisten 2.0. Uiteraard is genoeg ruimte om als deelnemer vragen te stellen aan de panelleden.

Meer weten? Klik dan snel hier en meld je aan! We zien je graag op 3 juni.