GESLOTEN | Wel of niet vaccineren, wat doe jij?

Stichting Alexander gaat in opdracht van GGD GHOR Nederland de komende weken in gesprek met groepen jongvolwassenen (18-27) over hun keuzeproces met betrekking tot Covid vaccinaties: wat zijn voor hen redenen om wel of niet te vaccineren, hoe maken zij een keuze, en wat en wie hebben daar invloed op? Resultaten van deze gesprekken worden door de GGD GHOR Nederland gebruikt om in de communicatie naar deze doelgroep goed aan te kunnen sluiten op hun motivaties en percepties rondom vaccineren.

We zoeken op korte termijn ongeveer 100 jongvolwassenen die deel willen nemen aan een online panel (er vinden 9 online groepspanels plaats op 4 verschillende momenten). We bereiden deze panels inhoudelijk zorgvuldig voor met een groep jongeren die ons adviseert over inhoud, taalgebruik, opbouw en het creƫren van een veilige sfeer waarin iedereen kan en mag zeggen wat hij vindt.

Ben jij tussen de 18 en 27 en wil je meedoen? Klik dan hier en lees hoe je je kan aanmelden.

Ken je jongvolwassenen die misschien wel mee willen doen, of zie je mogelijkheden om de flyer in je netwerk te verspreiden? Deel dan vooral deze flyer door hem via mail door te sturen naar je contacten, of sla de flyer op als afbeelding en deel deze direct via whatsapp. Deelname levert, naast een interessant en goed gesprek met leeftijdsgenoten over een heel actueel onderwerp, een cadeaubon van 10 euro op. Vol = vol, dus geĆÆnteresseerden dienen zich snel aan te melden.