GESLOTEN | GeestKracht evalueren – Doe jij mee?

Doe jij mee in het Jongeren Onderzoeksteam? Het programma GeestKracht wil er voor zorgen dat elke jongvolwassene
zichzelf kan zijn en ook met een psychische kwetsbaarheid kan (blijven) meedoen in de maatschappij.

De aankomende jaren wordt GeestKracht gevolgd en geëvalueerd door Trimbos Instituut en Stichting Alexander: wij gaan onderzoeken of de doelen van GeestKracht worden bereikt, en hoe het misschien nog beter kan. Wij willen dit onderzoek opzetten en uitvoeren met de doelgroep zelf, zodat het ook echt gaat over wat voor jongvolwassenen belangrijk is.

Het Jongeren Onderzoeksteam

Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen? Dan kun je meedoen in het Jongeren Onderzoeksteam. Als lid van dit team ga je gedurende 4 maanden aan de slag als onderzoeker. Samen bedenken we hoe het onderzoek eruit moet komen te zien, en welke vragen op welke manier we beantwoord willen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: interviews, groepsgesprekken, het verspreiden van enquêtes, etc. Vervolgens krijg je ook in de uitvoering daarvan een actieve rol én help je mee met het duiden van de resultaten en het trekken van conclusies. Aan de hand daarvan geef je adviezen aan de projecten die deel uitmaken van GeestKracht. Bij iedere stap wordt je goed begeleid door ervaren onderzoekers.

Klik HIER voor de hele uitnodiging.

De Lerende Evaluatie vindt plaats in het kader van het programma GeestKracht van FNO – Zorg voor Kansen en in samenwerking met Trimbos Instituut.