Nodig een Realist uit bij jouw organisatie!

Wanneer komt een Realist – getrainde jongere met een arbeidsbeperking – langs bij jouw teamoverleg, (netwerk)bijeenkomst, congres of les?  We dromen van een gelijkwaardige arbeidsmarkt. Helaas is dit niet de realiteit. Hier moet verandering in komen! Om van deze droom werkelijkheid te maken, is het van groot belang dat de maatschappelijke beeldvorming rondom jongeren met een arbeidsbeperking verandert. Een inspirerende en motiverende pitch en/of voorlichting van een Realist kan deze verandering aanwakkeren. Nodig dus een Realist uit!

Deze getrainde jongeren bieden unieke inzichten aan jou, je organisatie en onze maatschappij.

Start je met je organisatie het gesprek over onjuiste aannames en vooroordelen? En willen jullie nieuwe inzichten verkrijgen én concrete veranderingen inleiden? Zet je dan met ons in voor gelijke kansen en vraag hier een pitch of voorlichting aan. In deze flyer vind je ook meer informatie.

De Realisten Academie 2.0 is een project van CNV-jongeren, ECIO – Expertisecentrum inclusief onderwijs, Onbeperkte aan de Slag, Stichting Alexander, m.m.v. Emma at Work in het kader van het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. Zie www.realistenacademie2-0.nl.