We zijn partner in 4 nieuwe MDT-projecten 2022-2024

Naast een nog lopend MDT-project Youngsterdam van Stichting Dynamo en ons eigen MDT-project PAR in het HBO, zijn we wederom partner in 4 nieuwe MDT-projecten, in de zgn. ZonMw subsidieronde 4c van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. Het gaat om een ietwat gewijzigd vervolg op nu nog lopende projecten waarbij we sinds 2019 betrokken zijn: www.realistenacademie2-0.nl (van CNV-jongeren en enkele andere partners), het www.projectMET.nl (van ONS Welzijn en andere partners) en www.impactcreatorsamsterdam.nl (van de gemeente Amsterdam en andere partners). We zijn ook opnieuw partner van Impacter (van Travers en andere partners), hier gaat het om MDT-project in het onderwijs. We hebben verschillende rollen in deze projecten, echter, het opzetten en uitvoeren van de Participatieve Monitor is bij ieder project aan de orde. Drie andere MDT-projecten bij wie we waren aangesloten gaan vooralsnog niet door omdat de aanvragen helaas zijn afgewezen. We blijven ons inzetten voor en bijdrage leveren aan verschillende samenwerkingsverbanden, zoals het www.amsterdamsplatformmdt.nl en de www.participatieacademie.nl. Met de a.s. nieuwe subsidierondes in 2022, voortaan vanuit het ministerie van VWS, hopen we met name voor deze samenwerkingsverbanden de broodnodige bijdrage te realiseren.