Parel Prijs van ZonMw: Jeugd

We hebben met het onderzoeksconsortium ‘Samen de handen ineen voor een multiprobleem’ de Parel Prijs van ZonMw: Jeugd gewonnen!

Onder meer Els Evenboer en Bert Wienen van Hogeschool Windesheim hebben samen met NHL Stenden Hogeschool, Fontys University of Applied Sciences, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, UMCG research, Stichting Alexander en Nederlands Jeugdinstituut aan dit project gewerkt.

“Het project heeft de laatste ervaringskennis, praktijkkennis en wetenschappelijke kennis over gezinnen met meervoudige en complexe problemen (GMPC) verzameld en vertaald naar passende onderwijsvormen voor sociale hbo-opleidingen. Dit leverde werkkaarten, kennisclips, een Serious Gaming Intervention en een implementatie roadmap op. De onderwijsvormen zijn inmiddels bij meerdere hogescholen geïmplementeerd. Benieuwd naar wat dat heeft gebracht? Kijk hier.”

Lees het artikel dat ZonMw: Jeugd over de Parel Prijs schreef hier.

Collega Geeske Strating neemt stralend de bloemen voor ons aandeel in ontvangst. Ben je nieuwsgierig naar onze rol binnen het consortium? Neem dan contact op met strating@st-alexander.nl.