GESLOTEN | Praat mee over Leerplicht Amsterdam

Heb jij wel eens te maken gehad met Leerplicht Amsterdam? Of ken je jongeren en/ of ouders die ervaring hebben met Leerplicht Amsterdam? Wij organiseren in december 2 online bijeenkomsten (1 voor jongeren en 1 voor ouders) waarin ervaringen met Leerplicht worden gedeeld, en we samen nadenken over hoe Leerplicht beter naar jongeren en ouders kan luisteren. Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van een groter traject waarin Leerplicht Amsterdam toewerkt naar een cliƫntenfeedbacksysteem, waarmee meer en beter geluisterd kan worden naar jongeren en ouders. En Leerplicht haar dienstverlening beter kan aansluiten op wat jongeren en ouders nodig hebben. Voor deze bijeenkomsten zijn we op zoek naar jongeren en ouders die hierover met ons in gesprek willen.

Ben je jongere of ouder, kom je uit Amsterdam en wil jij jouw ervaringen met Leerplicht delen? Meld je aan en praat mee!

Ken je jongeren of ouders uit Amsterdam die ervaring hebben met Leerplicht? Deel dan onderstaande flyer met hen.

De bijeenkomst voor jongeren vindt plaats op 2 december: klik hier voor meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst voor ouders is op 7 december: klik hier voor meer informatie en aanmelden