Lancering e-magazine ‘Over mij = met mij’

Hij is klaar om verspreid te worden! Een e-magazine vol inspiratie over hoe jongeren in Noord-Holland (met een zorgbehoefte) hun stem kunnen laten horen binnen het jeugdbeleid.   

In verschillende interviews vertellen jongeren over hoe zij zorgen dat hum stem wordt gehoord. De één doet dit door lid te zijn van de gemeenteraad en een ander door een eigen stichting te starten! Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren,  hierover lees je meer op de pagina met ‘7 tips om er voor te zorgen dat er naar je wordt geluisterd’.

Het magazine is gemaakt voor en door jongeren en komt voort uit sessies met het Leernetwerk Noord-Holland: Over mij=met mij*.  Bij dit netwerk zijn verschillende organisaties en jongeren uit Noord-Holland betrokken die zich allemaal sterk willen maken voor meer inspraak van jongeren. In het magazine (de laatste bladzijde) zie je welke organisaties en jongeren hier bij betrokken zijn.  

Het magazine biedt inspiratie & concrete handvatten voor inspraak en invloed. Neem een kijkje in het magazine . En volg ‘over mij = met mij’ op Instagram.

Veel dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan het leernetwerk en/of aan het magazine, en in het bijzonder dank aan de jongeren van Join the Project voor het prachtig vormgeven van dit magazine!

*dit leernetwerk is begeleid door Cliëntenbelang Amsterdam en Stichting Alexander en gefinancierd door ZonMw.